Vi arrangerer rundvisninger i Nyboders Mindestuer efter aftale. Dog ikke i museets almindelige åbningstid, som er søndage 11:00-14:00.

Rundvisninger kan betales via netbank, kontant eller MobilePay.

Send os en mail på: rundvisning@nybodersmindestuer.dk.

I e-mailen skal der gerne fremgå dato, tidspunkt og hvor mange der deltager.

 

Rundvisning i mindestuerne

På en rundvisning i Mindestuerne vil vores gæster få en introduktion til Nyboders historie og opleve en lejlighed som de blev bygget af Christian d. 4. Derudover vil man kunne opleve den lille gårdhave som blev brugt til både leg, urtehave og ikke mindst aftrædelsesmuligheder.

En rundvisning varer ca. 1 time og koster 800 kr.
Der er et maksimum på 15 gæster.

Slentretur i Nyboder kvarteret og rundvisning i Mindestuerne

Dette arrangement indledes med en slentretur i gaderne og fortællinger om nogle af de mange særegne og spændende steder i kvarteret. Der vil blive fortalt både om husenes historie, gadenavnene, Sankt Pauls kirke, gl. vagt, søetatens pigeskole og også ”Grønland” vil blive besøgt.

Efter gåturen vil der være besøg i Mindestuerne hvor man blandt andet kan se en lejlighed som de blev bygget af Christian d. 4.

Dette arrangement varer ca. 1,5 time og koster 1.200 kr.
Der er et maksimum på 15 gæster.

 

Særarrangement

Et særarrangement indeholder en kort introduktion til Nyboders historie og en omvisning i Mindestuernes lejlighed, der er indrettet som sidst i 1800-tallet.

Aktiviteten krydres med små beretninger og anekdoter fra Nyboder, og så skal vi selvfølgelig også smage både beskøjter og forskellige drikkevarer med relation til Christian den fjerde og Nyboder.

Sluttelig vil der være en mindre quiz, hvor man kan få testet sin historiske viden omkring blandt andet Nyboder og dets bygherre.

Særarrangementer varer ca. 1,5 time og koster 1.800 kr.
Der er et maksimum på 15 gæster.