Vi arrangerer rundvisninger i Nyboders Mindestuer efter aftale. Dog ikke i museets almindelige åbningstid, som er søndage 11:00-14:00.

Rundvisninger kan betales via netbank, kontant eller MobilePay.

Send os en mail på: rundvisning@nybodersmindestuer.dk.

I e-mailen skal der gerne fremgå dato, tidspunkt og hvor mange der deltager.

 

Rundvisning i mindestuerne

På en rundvisning i Mindestuerne vil vores gæster få en introduktion til Nyboders historie og opleve en lejlighed som de blev bygget af Christian d. 4. Derudover vil man kunne opleve den lille gårdhave som blev brugt til både leg, urtehave og ikke mindst aftrædelsesmuligheder.

En rundvisning varer ca. 1 time og koster 800 kr.
Der er et maksimum på 15 gæster.

Gæsterne siger

Tak for den ualmindelige informative og gode beretning om Mindestuerne og livet i Nyboder. Vi var alle meget begejstrede for din rundvisning og de mange anekdoter, du fortalte og vi kunne mærke din begejstring for stedet, som gjorde vort besøg uforglemmeligt. Endnu engang tusind tak.
Mange hilsener Merete

Først vil jeg sige mange tak for en rigtig god og fornøjelig rundvisning i mandags.
Mange venlige hilsener og rigtig god sommer – Nanna

Tak for rundvisningen, om NYBODER. Alle var begejstrede. Vil du sige tak til guiden for et godt foredrag.
Venlig hilsen Kjeld

Kære alle i Nyboders mindestue. Tak for en dejlig rundvisning mm. Det var klart, sjovt og tydeligt – lige som vi gerne vil have det.
Lise-Lotte

Jeg vil gerne på egne og foreningens vegne sige mange tak for en udbytterig og interessant rundvisning i Nyboders Mindestuer.

Hils den meget veloplagte og kyndige guide og sige mange tak for en god oplevelse, den vil vi huske længe og anbefale til andre,
Med venlig hilsen Elly

Det var en super belærende og rar omvisning med en rigtig god formidler
tak for det !!
vh Elli

Mange tak for en meget underholdende rundvisning i går – vi lærte meget bl.a. om gaden/gården m.fl.
Med venlig hilsen Ole

Tak for en god rundvisning. Mine medpensionister synes det var sjovt og hyggeligt.
Hilsen fra Connie

Jeg må altså lige sende dig en tak for en rigtig hyggelig eftermiddag i går. Det var en stor succes. Og må jeg have lov at sige, at du er en fantastisk rundviser. Jeg kunne lytte til dig i meget lang tid; det er en imponerende vide, du har om Nyboder.  Det er en stor kvalitet i dit oplæg, at du bygger det på et dokumenteret grundlag. Rigtig god weekend og på gensyn,
Med mine bedste hilsner – Charlotte

 

Slentretur i Nyboder kvarteret og rundvisning i Mindestuerne

Dette arrangement indledes med en slentretur i gaderne og fortællinger om nogle af de mange særegne og spændende steder i kvarteret. Der vil blive fortalt både om husenes historie, gadenavnene, Sankt Pauls kirke, gl. vagt, søetatens pigeskole og også ”Grønland” vil blive besøgt.

Efter gåturen vil der være besøg i Mindestuerne hvor man blandt andet kan se en lejlighed som de blev bygget af Christian d. 4.

Dette arrangement varer ca. 1,5 time og koster 1.200 kr. Der er et maksimum på 15 gæster.